Bine aþi venit, Vizitatori Înregistrare RSS
Acasă » Fişiere » Muzica

Will Jordan – The Love
2016-03-17, 8:23 PM

Will Jordan demonstreaza versatilitatea atat ca artist cat si producator. Producatorul nominalizat laGrammy pentru piesa „Fly” (Nicki Minaj & Rihanna) lanseaza noul single „The Love”.
Povestea lui incepe in Tacoma, unde talentul lui William a ajuns la urechile casei de discuri Beluga Heightssi a avut ocazia de a lucra cu celebrul producator JR Rotem. Parteneriatul a dus la colaborarea cu Nicki Minaj si Rihanna pentru piesa „Fly” care a luat discul de platina, a castigat premiul American Music si a fost nominalizat pentru un premiu Grammy. Successul piesei i-a oferit lui Will un publishing deal cuUniversal Music Publishing Group.
Dupa ce a lansat primele doua parti ale trilogiei „Journey to the Land of the Lost”, s-a lansat noul single „The Love” care va fi, de asemenea, prezentat pe Revolt TV Sound by the Sound in Seattle, alaturi de un interviu in care Will Jordan are ocazia de a impartasi pasiunea autentica pe care o are pentru muzica. Single-ul ‘The Love’ a fost produs de Will Jordan si beneficiaza de un sunet cu adevarat unic combinat cu vocea lui foarte catchy.

Categorie: Muzica | Adăugat de: filme-ok
Vizualizări: 201 | Descărcări: 0 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar