Bine aþi venit, Vizitatori Înregistrare RSS
Acasă » Fişiere » Muzica

will.i.am feat Pia Mia – Boys & Girls
2016-04-14, 10:15 PM

Pentru omul responsabil cu unele dintre cele mai tari hituri ale anilor trecuti,piesa „Boys & Girls” lasa mult de dorit si daca versurile sunt generice, ca pentru orice alt track pop-dance, sintetizatorul luat din anii 80 si bataile din palme nu aduc nimic nou.
w2
Pia Mia ne-a incantat anul trecut toata vara cu „Do It Again” un featuring cu Chris Brown care a ajuns pe locul 8 in topul single-uril din Marea Britanie si pe 71 in Hot 100. Cel de-al doilea single lansat a fost Touch si chiar daca a fost produs de hit-maker-ul Stargate, nu a avut nici un fel de impact in SUA.

will.i.am in schimb, isi vede de rolul de jurat la The Voice UK, iar „Boys & Girls” e primul sau single dupa o pauza de trei ani. In 2013 lansa #willpower, dupa mai multe amanari, iar primul single era This Is Love, in featuring cu Eva Simmons. Piesa nu a urcat in Hot 100, dar a ajuns pe locul 4 in Hot Dance Songs si a ajuns pana si la noi. Cel mai de succes single de pe intreg albumul a fost colaborarea cu Britney Spears pentru Scream & Shout, care a urcat pe primele locuri in toate teritoriile in care a fost lansata, iar in Hot 100 a ajuns pana pe pozitia a treia. Au urmat #thatPower cu Justin Bieber si „Feeling Myself” cu Miley Cyrus, care au avut un succes moderat in clasamente.

Categorie: Muzica | Adăugat de: filme-ok
Vizualizări: 234 | Descărcări: 0 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar