Bine aþi venit, Vizitatori Înregistrare RSS
Acasă » Fişiere » Muzica

Ruby – Tata
2016-03-24, 10:50 PM

Reintoarcerea la sine, la radacinile fiecaruia dintre noi, la dragostea celor care ne-o ofera si ne-au oferit-o neconditionat este si mesajul piesei-manifest lansata de catre Ruby intitulata: „Tata”.

  • „Mi-au dat lacrimile cand am ascultat piesa. Este un omagiu adus familiei, parintilor. E foarte bine sa ne urmarim visul, sa vrem cu tarie sa obtinem ceva in viata, dar sa nu uitam niciodata ca ceea ce realizam in prezent, se datoreaza parintilor nostri, celor care au avut grija de fiecare pas al nostru, care ne-au oferit toata dragostea si s-au sacrificat pentru noi, poate mai mult chiar decat era nevoie. Uneori amanam sa ii sunam, nu avem timp, uitam, mergem din ce in ce mai rar pe la ei, iar mesele in care toata familia se strange laolalta, devin doar amintiri. E pacat, nu trebuie sa fie asa, parintii sunt cei mai frumosi oameni de pe pamant.” – Ruby.

Single-ul „Tata” este compus de catre Vlad Manolache, Ionut Bacula si Marius Ivancea, iar videoclipul, cu o poveste simpla, directa, este regizat de catre Dan Petcan si ii are ca protagonitsti pe actorul George Pistereanu, alaturi de tatal sau – Zisu Pistereanu, pentru prima data impreuna, pe aceeasi „scena”.
George Pistereanu este cunoscut in special pentru rolurile din filmele „Eu cand vreau sa fluier, fluier” si „Loverboy”, dar si pentru numeroasele premii obtinute la festivalurile internationale de film.

 
Categorie: Muzica | Adăugat de: filme-ok
Vizualizări: 248 | Descărcări: 0 | Rating: 4.0/2
Total comentarii : 0
avatar