Bine aþi venit, Vizitatori Înregistrare RSS
Acasă » Fişiere » Muzica

Randi – Calc pe suflete
2016-04-24, 4:00 PM
  • „Sunt om si cant despre mine, despre sentimente, despre oameni si greselile lor. Nu e usor pentru un artist sa isi arate gandurile, greselile sau sentimentele cele mai intime! Cred ca natura noastra umana este frumoasa, plina de lumina, dar in acelasi timp imperfecta, supusa greșelii, care lasa urme in sufletul nostru si al celor din jur! Eu am gresit uneori in dragoste si nu sunt mandru ca am facut-o, iar greselile acestea au ramas cu mine pana astazi, asteptand sa fie puse pe muzica.” – Randi

Dragostea este un sentiment universal care aduce lumină în viața noastră, însă în același timp ne poate provoca durere. Latura noastră umană imperfectă ne face să greșim uneori față de persoana iubită, iar noua piesă a lui Randi, ”Calc pe suflete”, vorbește despre asta.
Videoclipul piesei a fost filmat pe parcursul a doua zile in Bucuresti si imprejurimile sale, in regia lui Bogdan Daragiu.

Pe Randi l-am ascultat cu single-ul „Visător„, „Prietena ta„, impreuna cu Jo – „Până vara viitoare„, iar la finalul anului trecut „Dansăm„, care s-a bucurat de un real succes, adunand peste 13 milioane de vizualizari. Recent a fost in atentia noastra in colaborare cu Uddi pentru „Vagabondul vieții mele„.

Categorie: Muzica | Adăugat de: filme-ok
Vizualizări: 187 | Descărcări: 0 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar