Bine aþi venit, Vizitatori Înregistrare RSS
Acasă » Fişiere » Muzica

Novaspace feat. Adina Butar – Stuck In The Shadow
2016-04-07, 6:05 PM

Artistii romani reusesc sa obtina succesul si pe plan international nu doar pe meleaguri autohtone. Asa se face ca si Adina Butar, o tanara originara din Deva, sa-si vada visul de „artist international” indeplinit in toata lumea.
Frumoasa artista a reusit, in doar cativa ani, sa concerteze doar in Europa, SUA, Asia si Australia, numele ei fiind pe buzele tuturor fanilor de muzica dance-trance, stil cu care a pornit la drum inca de la o varsta frageda. In 2012, a inceput colaborarea si cu Dj-ul numarul 1 al Americii, Markus Schulz, pentru a-i fi vocal in mai toate piesele compuse de acesta.
Cei doi fac parte din familia Coldharbour Recordings, iar acesta este doar inceputul unei frumoase relatii profesionale, urmand si alte hit-uri pe piata internationala.

Novaspace este un tanar Dj ce a colaborat/produs piese si remixuri pentru Headhunterz, Rize, Essi, Cascada, Dyce, Marie Louise, Ashley Lawson, Melissa Fuller, Ellie, Emma, Jenna C, Djoir Jordan, Lucci, Minx, C&C, Sammy Taylor, Elle Vee, ESC Project.

Categorie: Muzica | Adăugat de: filme-ok
Vizualizări: 220 | Descărcări: 0 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar