Bine aþi venit, Vizitatori Înregistrare RSS
Acasă » Fişiere » Muzica

Naguale feat. Elena – Cutremur
2016-03-04, 3:40 PM

După hitul „FALAVA”, Naguale păstrează linia lirică îmbrăcată ritmic în influențe trap, dar cu un shift puternic spre zona pop și drum & bass.

„Este probabil cea mai complexă piesă produsă în studiourile noastre, iar interpretarea Elenei este pur și simplu magică. Nu e doar o piesă, e o piesă de teatru, așa cum ne place nouă să glumim!” – Naguale

“M-am regăsit foarte ușor în mesajul și adâncimea versurilor & sound-ului ‘Cutremur’, am cântat crezând fiecare cuvânt al piesei, dorindu-mi să transmit cu maximă intensitate povestea și emoția. Cred că e momentul pieselor cu mesaje foarte sincere, crude, adevărate și noua producție a băietilor de la Kazibo este exact așa. Mai mult, piesa este o oportunitate de reinventare, m-am jucat cu noi valențe ale timbrului meu și vă spun sincer că a fost o provocare pentru ambitusul meu vocal.” – Elena

447

NAGUALE, respectiv Ovidiu Baciu, alături de Alex Pelin, sunt fondatorii KAZIBO Music. Cei doi au fost declarați compozitorii anului 2015, producând unele dintre cele mai fredonate și votate piese din ultimii ani. La Media Music Awards 2015, producțiile lor au fost câștigătoare. Delia feat. Kaira – „Pe aripi de vânt“, Naguale ft. Andra – „Falava“, Delia – „Inimi Desenate“, Elena & Naguale – „În bucăţi“, Dan Bittman – „Și Îngerii au Demonii lor“ sunt doar câteva dintre piesele produse de ei și care au făcut furori printre fanii din România. În plus, anul acesta, la Premiile Muzicale Radio Romania 2016, cei doi compozitori sunt nominalizați în 6 categorii.

De la un proiect la altul, fie că vorbim despre single-uri, piese de Crăciun, sau despre piese cu versuri în limba română, Elena Gheorghe este într-o continuă reinventare, surprinzând publicul în mod plăcut atât prin timbrul său, cât și prin videoclipuri cu povești cinematografice captivante.

Naguale feat. Elena – Cutremur (versuri)

Inocenți răscoleam prin trecut,
Prinși în transā.
Măști de fier căutând un sărut,
Fără șansă.
Ne-am pierdut și ne-am găsit de atâtea ori prin viață.

REFREN:
Și dac-aș pune mâna-n mâna ta
Să simți cum tremur
Ai ști că zdruncini toată lumea mea,
Ca un cutremur.
Să nu mă stingi acum, te rog, așa cum faci,
Când mă respingi și ma atragi…
Te rog doar pune mâna-n mâna mea
Să simți cum tremur.

Cu pași mărunți prin ruinile tale
Prinși în transă
Te rog să-mi spui că iubirea mai are
Încă o șansă.
Ne-am pierdut și ne-am găsit de atâtea ori prin viață.

Categorie: Muzica | Adăugat de: filme-ok
Vizualizări: 220 | Descărcări: 0 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar