Bine aþi venit, Vizitatori Înregistrare RSS
Acasă » Fişiere » Muzica

Gojira & Planet H feat. Kluster – Somebody
2016-04-07, 2:16 PM

Cu o activitate de mai bine de 10 ani, Gojira este unul dintre cei mai experimentați și inovativi DJ, remarcându-se prin combinațiile de bass, techno, breakbeat și dubstep cu care a cucerit rapid scena electro de la noi, ce are si doua remix-uri oficiale pentru 2 piese internaționale de succes, mai exact “Paradise Circus” – Massive Attack si “She’s a maniac” – Hall & Oates, celebrul cântec din „Flashdance”. A colaborat de-a lungul timpului cu artiști locali precum Delia, Grasu XXL, Doc, Deliric, Partizan, Kazi Ploae și a apărut pe aceleasi scene cu Faithless, Prodigy și Pendulum.
Planet H și-a început cariera ca membru fondator al grupului rock Godmode, iar datorită deschiderii sale către o paletă diversă de genuri muzicale, a reușit să le îmbine în mod inedit și să creeze mixuri formidabile.
Kluster, fost membru in Narkoma si Shadowbox este invitatul pe partea de voce, iar noua piesa anunta viitorul album al celor doi „Marea baieteala” programat sa apara in luna aprilie a acestui an.
gojira
Noul lor videoclip reda atmosfera din petrecerile din cluburi si festivaluri unde Gojira & Planet H au miscat multimile si au facut oamenii sa danseze.

Categorie: Muzica | Adăugat de: filme-ok
Vizualizări: 176 | Descărcări: 0 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar