Bine aþi venit, Vizitatori Înregistrare RSS
Acasă » Fişiere » Muzica

Francisca – OMG
2016-04-07, 2:20 PM

La cateva luni de la colaborarea cu Pacha Man pentru piesa si videoclipul „Lacăt la inimă„, care in prezent are peste 3 milioane de vizualizari pe YouTube, Francisca ne surprinde cu o piesa dance, cu influente reggaeton, trap si R&B, compusa tot in studioul Panda Music, de catre George Papagheorghe si Marius Dia.

  • „Stiti momentele alea in care efectiv ‘ti se pune pata?’ In unele cazuri poate fi si ceva de durata. In orice caz, iubire sau doar pasiune, ce-o fi, ne da viata peste cap! Piesa ‘OMG’ reprezinta un alt capitol din viata mea, mai funny de data aceasta si vorbeste despre acea ‘chimie’ dintre cei 2 indragostiti, dar si despre ‘bataile de cap’ care vin odata cu acea ‘indragosteala”– Francisca.

Francisca a pasit cu dreptul in muzica romaneasca, odata cu participarea la X Factor Romania, unde a demonstrat calitatile vocale exceptionale pe tot parcursul concursului. Ulterior ne-a surprins cu doua colaborari, prima dintre ele cu Uddi, colegul si prietenul ei de la X Factor, si colaborarea cu Pacha Man pentru single-ul si videoclipul „Lacat la inima”.

Categorie: Muzica | Adăugat de: filme-ok
Vizualizări: 205 | Descărcări: 0 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar