Bine aþi venit, Vizitatori Înregistrare RSS
Acasă » Fişiere » Muzica

Florena – Behind the Shadows
2016-03-04, 3:42 PM

Are doar 16 ani, o calificare in semifinala Eurovision, o participare la X Factor, iar promitatoarea piesa de debut „Behind the Shadows” are de astazi si videoclip, in regia lui Bogdan Daragiu.
Cum de 11 ani ia ore de canto, iar de un an si jumatate studiaza pianul, Florena poate fi, incepand cu 6 martie, reprezentanta Romaniei la Eurovision, cu piesa „Behind the Shadows”, rezultatul colaborarii dintre cei doi producatori de top din Romania, Gabriel Huiban si Laurentiu Duta, carora li s-a alaturat Adam Powers.

Pe langa faptul ca este foarte tanara si are o echipa de profesionisti in jurul ei, printre atuurile Florenei se numara si faptul ca este constienta ca pe langa talent este nevoie si de multa munca si perseverenta, dupa cum marturiseste:
florena
“Dintotdeauna mi-am dorit sa devin cantareata. Am stiut asta de la cinci ani, cand am inceput sa iau lectii de canto. Ma bucur sa particip la Eurovision cu “Behind the Shadows”, care este o piesa puternica si rafinata, iar videoclipul transmite diferite emotii prin care trece o persoana atunci cand iubeste”.

„Ce este important pentru mine este ca felul meu de a face muzica, stilul meu, vocea mea au fost apreciate si trimise, iata, intr-o competitie atat de importanta”a declarat Florena despre participarea laEurovision.

Categorie: Muzica | Adăugat de: filme-ok
Vizualizări: 227 | Descărcări: 0 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar