Bine aþi venit, Vizitatori Înregistrare RSS
Acasă » Fişiere » Muzica

Claudiu Zamfira – Ne-am pierdut
2016-03-24, 10:52 PM

Povestea piesei si a protagonistilor din videoclip este reprezentata prin simboluri şi metafore, granite delicat definite intre cei doi si transpuse in videoclip. Mesajul piesei subliniaza cum oamenii au uitat sa mai iubeasca, punand pe primul plan alte lucruri mai putin importante. De la sentimente pure de iubire, ajung sa isi arunce cuvinte grele si sa se se comporte ca niste straini.

zamfira
Ana – Maria Diana Vlascenau, partenera lui Claudiu din clip este cunoscuta din pictorialele ei pentru numeroase bloguri de fashion. La filmarile videoclipului, Diana a demonstrat ca pe langa calitatile de model, stapaneste foarte bine si jocul actoricesc, la indicatiile regizorului Isabella Szanto, intrandu-si foarte bine in rolul de iubita sufocata de o relatie de care incearca se se elibereze. Partea cea mai dificila a fost, realizarea secventei de la cascada, unde apa era foarte rece insa Diana a rezistat ca o eroina pana la final.
z
Echipa de filmare The Others, i-a ajutat sa lege o conexiune desi a fost primul proiect de colaborare a celor doi. Single-ul lansat impreuna cu Red Clover Media, este realizat de echipa UnderClover Studio, iar linia melodica si versurile poarta si semnatura artistului.

Categorie: Muzica | Adăugat de: filme-ok
Vizualizări: 161 | Descărcări: 0 | Rating: 0.5/1
Total comentarii : 0
avatar