Bine aþi venit, Vizitatori Înregistrare RSS
Acasă » Fişiere » Muzica

All Saints – This Is A War
2016-04-07, 5:52 PM

Anul 2016 le readuce împreună pe fetele din All Saints. Mai mature și mai încrezătoare, Melanie Blatt, Shaznay Lewis, Nicole și Natalie Appleton au înregistrat cel de-al 4-lea album din carieră, ”Red Flag”, după materialul anterior, ”Studio 1”.

  • ”Cu siguranță simțim muzica altfel acum. Am ajuns într-o zonă de confort în ce privește sound-ul. Cred că avem mai multă încredere în noi acum, decât aveam înainte. Am făcut acest abum pe cont propriu: înainte exista mereu o a doua sau a treia persoană, cineva care ne ajuta să producem albumul sau ne punea în legătură cu diverse persoane din industrie. De data aceasta, întregul album era aproape gata, așa că am început să căutăm sponsori sau o casă de discuri. Să fii pe cont propriu e puțin intimidant, pentru că indiferent ce se întâmplă, tu ești responsabil”, a declarat Melanie într-un interviu acordat publicației The Guardian.
  • ”Nu ne-am propus să facem asta cu orice preț. S-a întâmplat natural, într-un moment cum nu se putea mai potrivit. Mi-a fost dor să-mi petrec timpul cu fetele. Mă simt fericită când sunt cu ele”. – Natalie.

Primul single extras de pe albumul ”Red Flag” a fost „One Strike”, pentru care s-a filmat și un videoclip. A urmat „One Woman Man”, cea de-a treia piesă dezvăluită fiind „This Is A War”. Albumul ”Red Flag” conține 12 piese, compuse de All Saints și produse în colaborare cu K-Gee, Fred Ball, Hutch, James Draper, The Invisible Men, The Rural Utters. Discul va fi lansat pe 8 aprilie 2016.

Categorie: Muzica | Adăugat de: filme-ok
Vizualizări: 180 | Descărcări: 0 | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
avatar